На Сумщині в рамках челенджу, започаткованого головою облдержадміністрації, відремонтовано відділення в Сумській ЦРЛ

Влада, Медицина | 21:38, 2.10.2020
 Поділитися

Поділитися в

Голова облдержадміністрації Роман Грищенко проінспектував відремонтоване кардіологічне відділення Сумської районної клінічної лікарні

 У рамках челенджу «Відремонтуй палату в лікарні», який я започаткував, у кардіологічному відділенні лікарні проведений сучасний ремонт палат та коридору завдяки благодійній допомозі аграріїв Сумського району. Я дякую їм за те, що вони зібралися і вирішили відремонтувати ціле відділення. Я вважаю, що це правильні речі, які ми маємо робити постійно. Якщо хтось іще бажає долучитися до цього челенджу, будь ласка, звертайтеся до головних лікарів, вони точно знають, яка допомога потрібна їхнім закладам.

За словами головного лікаря Сумської ЦРКЛ Володимира Поцелуева, челендж «Відремонтуй палату» в цьому випадку перетворився на ремонт усього відділення. Завдяки коштам аграріїв в сумі близько 200 тис. грн було відремонтоване відділення на 20 ліжок, це і палати, і коридор, і кабінети лікарів та медичних сестер. Крім того, за виділені 195 тис. грн з районного бюджету було закінчено ремонт цього відділення і розпочато ремонт неврологічного та терапевтичного відділень.

 

comments powered by HyperComments